REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

tvarohová, s tvarohem

Podkategorie: přípravená za studena 8

Prolisovaný tvaroh

Jednoduché prolisování měkkého tvarohu přes sítko s jemnými oky.

Tvarohový „tatarský biftek“

Máslo utřené do pěny a smíchané s měkkým tvarohem, kapary, sardelkami, okurkami, hořčicí … servírované jako „tatarák“, podávané s chlebem, slaným pečivem, dalamánky či topinkami.

Tvarohový krém s borůvkami a jogurtem

Prolisovaný tvaroh promíchaný s jogurtem, ochucený cukrem a citronovou šťávou, servírovaný s borůvkami a našlehanou smetanou. Rozpis asi na 5 porcí.

Tvarohový krém s jahodami

Měkký tvaroh utřený s jahodovým džemem a mlékem, promíchaný s čerstvými jahodami, servírovaný s kopečky šlehačky.

Tvarohový krém s jahodami, smetanou a mandlemi

Utřený tvaroh oslazený cukrem, utřený se smetanou a citronovou šťávou, navrstvený v několika vrstvách spolu s jahodami, servírovaný ozdobený lupínky mandlí.

Tvarohový krém s malinami a jogurtem

Našlehaný tvaroh s mlékem, cukrem a jogurtem, servírovaný s malinami, ozdobený nasekanými ořechy.

Tvarohový krém s třešněmi

Prošlehaný prolisovaný tvaroh našlehaný s mlékem a cukrem, promíchaný s vypeckovanými třešněmi a nakonec i se sněhem z vaječných bílků.

Tvarohový krém s třešněmi, jogurtem a oříšky

Prolisovaný tvaroh promíchaný s jogurtem a třešněmi, našlehaný, ochucený cukrem a opraženými oříšky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy