REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

směsi mas, ostatní

Podkategorie: příprava uzením 6, ostatní 5

Domácí klobásy

V domácích podmínkách vyrobené a pak vyuzené klobásy z libového vepřového masa, bůčku, hovězího prátu, česneku, soli a koření.

Domácí smetanová klobása

Jedna z variant výroby chutné domácí smetanové klobásy.

Domácí šunka

V domácích podmínkách vyrobená chutná šunka z mletého králičího, kuřecího nebo slepičího masa, libového vepřového masa nakrájeného na kostky, cukru, soli, mléka a vody.

Horácká klobása

Vyuzené klobásy připravené z libové vepřové plece, vepřového boku, předního libového hovězího masa, vody a koření.

Chalupářské klobásy

V domácích podmínkách vyrobené klobásy z vepřové krkovičky, vepřového výřezu, zadního hovězího masa, vody a koření. Klobásy jsou tepelně upravené uzením, popřípadě je dovařujeme ve vodě.

Jarmareční klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy z vepřové plece, vepřového boku, předního hovězího masa, vody a koření.

Krkonošská klobása

V domácích podmínkách vyrobené klobásy tmavohnědé barvy, připravené z vepřové plece, tučného vepřového boku, hovězího masa a koření, vyuzené.

Lužnická klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy vyrobené z předního hovězího masa, vepřových boků, vody a koření.

Mleté šišky na jehle

Orestované masové šišky napíchnuté na jehle nebo špejli, podávané za studena.

Smetanová klobása

V domácích podmínkách vyrobené klobásy, upravované restováním na stolním oleji nebo sádle.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy