REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní maso a droby


Husí játra v husím sádle

V mléce přes noc máčená husí játra, druhý den na 2 hodiny naložená do koňaku, pak zprudka opečená na sádle, uložená do sklenice, zalitá tekutým sádlem, po ztuhnutí skladovaná v chladu.

Paštika z kuřecích jater se smrži

Originální recept Dalibora Marounka, vášnivého mykologa a autora několika houbařských kuchařek na luxusní paštiku, za kterou by se nemusel stydět ani kuchař s michelinskou hvězdou! Přitom recept není nijak složitý.

Silvestrovský Šnečí kaviár s jahodami

Suroviny pro 2-4 osoby, cena surovin na 1 osobu (4 porce) – jen cca 75,- Kč

Šnečí játra

Skvělý předkrm vhodný například jako součást silvestrovského menu. Suroviny pro 2-4 osoby, cena surovin na 1 osobu (4 porce) – jen cca 65,-Kč

Telecí s rybí omáčkou

V celku upečená telecí svíčková, servírovaná studená nakrájená na plátky, přelitá tuňákovou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy