REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hovězí maso

Podkategorie: za studena 5, pečené 1, restované 1

Minišpízky s bylinkovým dipem

Z jemně mletého masa, vajec, strouhanky a koření vytvořené kuličky orestované na oleji, vychladlé podávané na párátku či špejli s paprikou, okurkem a cibulkou.

Rostbíf II.

Do hněda pečený roštěnec, servírovaný nakrájený na tenounké plátky, maso by na řezu mělo být pěkně růžové …

Tatarák z hovězího masa

Existuje mnoho receptů na tatarský biftek z pravé svíčkové. Zde vám předkládáme další variantu na hovězí tatarák.

Tatarská roláda

Roláda z naškrábaného hovězího zadního a dalších ingrediencí.

Tatarský biftek (tatarák)

Klasický tatarský biftek podávaný za studena.

Tatarský biftek II.

Na jemno umleté syrové hovězí maso, smíchané s šalotkami, hořčicí a dalšími ingrediencemi, servírované spolu s topinkami.

Tatarský biftek servírovaný namíchaný

I když se v minulosti v hospodách podával mletý tatarský biftek neochucený, naservírovaný s miskami, ve kterých byly suroviny k dochucení a každý host si tataráček dochutil podle sebe, někdo má raději, když dostane naservírovaný již hotový a dobře dochucený tatarák, pěkně odleželý.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy