REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

houby, s houbami

Podkategorie: příprava vařením 4, ostatní 1

Houbový aspik

Máte přebytek hub ve sladkokyselém nálevu? Pak vyzkoušejte houbový aspik podle tohto osvědčeného receptu!

Játrová tlačenka s houbami

Tlačenka namíchaná z pokrájených jater, hub, housek a dalších ingrediencí, uvařená v sáčku na tlačenky.

Matjesy z líhy

Líha, kromě léčivých účinků, je i chuťově skvělá. Má chrupavčitou konzistenci a matjesy z ní jsou opravdu vynikající!

Matjesy z masáků (muchomůrky růžovky)

Masák patří k nejchutnějším houbám vůbec, v kuchyni má všestranné použití, vyzkoušejte z něho například matjesy podle tohoto skvělého receptu.

Tatarák z čirůvek

Houbový tatarák je také skvělý! Má něco do sebe, i když v něm není ani kousek masa. Ale to neznamená, že bude chutnat jenom vegetariánům!

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy