REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

drůbeží maso

Podkategorie: pečené 3, vařené 2, ostatní 3

Cikánští utopenci

Kuřecí tlačenka rozkrájená na větší kostky, naložená spolu s cibulí a feferonkami do octového nálevu. Skvělá pochutina k pivu spolu s čerstvým chlebem.

Drůbeží roláda

Do plátku kuřecího nebo krůtího steaku zabalená orestovaná směs z vajíček, sterilované zeleniny a cibule nastavená párky, to vše zapečené v troubě v alobalu ve formě rolády.

Galantina z kuřete

Galantina, neboli vykostěná drůbež naplněná pikantní směsí, uvařená, servírovaná na plátky za studena.

Kuře bez košilky

Kuřecí polotovar vhodný na přípravu řízků, nebo jako minutka.

Kuřecí galantina

Naklepané kuřecí maso naplněné fáší z mletého bůčku, slaniny, šunky, drůbežích jater a dalších ingrediencí, zatočené do rolády a upečené v troubě doměkka, vychlazené, servírované na plátky.

Kuřecí roláda za studena

V troubě upečená masová roláda z vykostěného kuřete naplněného směsí z uzeného, kopřiv, sněhu z vaječných bílků, opečených rohlíků a dalších ingrediencí, servírovaná za studena, například jako studený předkrm.

Kuřecí tlačenka

Recept na 2 nohavice tlačenky z drůbežího masa a dalších ingrediencí, přibližně o hmotnosti 1,2 kg.

Studené kuře s jogurtovou zálivkou

Grilované kuře servírované přelité jogurtovou zálivkou. Skvělý studený letní oběd.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy