REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

aspiky, rosoly, huspeniny, tlačenky

Podkategorie: aspiky 9, výrobky v aspiku 4, rosoly 6, huspeniny 1, tlačenky 6

Aspik na slané pokrmy

Základní recept na přípravu aspiku pro široké využití hlavně při přípravě studených předkrmů (vejce v aspiku, šunková rolka v aspiku, zavináče v aspiku….)

Aspik vinný

Vzhled aspiku je čirý, konzistence vychlazeného aspiku je přiměřeně pevná a pružná. Chuť příjemně slaná, kořeněná a sladkokyselá.

Aspik základní

Základní aspik se používá především ve studené kuchyni a to na výrobu mnoha pokrmů.

Falešná štika v rosolu

Tento název je velmi zavádějící, jde totiž o recept z hub!

Gothaj v aspiku

Aspik z plátků gothaje, vařených vajec, mrkve, petrželky a želatiny.

Houbová tlačenka

Chutná tlačenka z vepřového masa s vložkou povařených hub.

Houbová tlačenka II.

Recept od pana Marounka na houbovou delikatesu. Tlačenku z naložených hub, vařeného kolena, vepřových kůží a dalších ingrediencí.

Kapr v rosolu

Uvařené kousky kapra, zdobené mrkví, vejci, hráškem … zalité želatinou.

Kapr, lín nebo štika v rosolu

Rybí maso uvařené v zeleninovém vývaru, zalité želatinou.

Rybí huspenina

Maso z bílých ryb uvařené spolu se zeleninou, 2 dny proležené v chladničce.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy