REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přesnídávkové (zvláštní)

Cibulová polévka zapečená

Silvestrovská polévka podle receptu z minulého století.

Česká „Veverka“

Hutná polévka z hovězí špičky, vepřového srdce, jater, uzeného masa – bůčku a zeleniny.

Dršťková polévka

Klasická staročeská dršťková polévka i jednodušší z polotovaru.

Dršťková polévka našich babiček

Hustá polévka z povařených drštěk, kořenové zeleniny, hovězího vývaru, cibule, česneku a koření.

Hábová polévka z Hané

Polévka z Hané a Prostějovska připravená z hub, zelí, jáhel a sádla.

Chlebová polévka s klobásou

Hutná polévka z lidové kuchyně.

Chlebová polévka se špekáčky

Polévka připravená ze staršího chleba, cibule, špekáčků, vejce a koření.

Kapustnice z Podolince

Polévka z kyselého zelí s houbami, švestkami a klobáskou.

Kapustnice záhorská

Polévka z kyselého zelí se švestkami, houbami, jablky a klobásou.

Kyselica

Z kysaného zelí, smetany, červených fazolí, brambor…..

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy