REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem, uzeninou

Americký salát z kuřete (banketový)

Salát je tvořen z úhledně nakrájených výrazných kousků kuřecího masa, zeleniny a ovoce, které vzájemně tvoří pestrou směs. Níže uvedený recept je na 1 kg hotového salátu.

Brokolicový salát III.

Chvíli povařené růžičky kapusty, zprudka ochlazené, promíchané s pokrájenou paprikou a šunkou, servírované přelité octovou zálivkou.

Buřtová pochoutka

Na půl kolečka nakrájené oloupané párky, smíchané s cibulí, majonézou, nasekanou feferonkou a pikantní zálivkou.

Corned beef salát

Masitý salát z hrubších plátků upraveného hovězího masa narůžovělé barvy a nakrájenou zeleninou je ochucen olejovo-octovou marinádou s kořením.

Cuketový salát s parmskou šunkou

Salát z opečené cukety, žampionů, rozmarýnu a citronové šťávy, servírovaný na listech zeleného salátu a plátcích parmské šunky, zdobený květy brutnáku lékařského.

Ďábelský salát

Pikantní svačinový salát vhodný k čerstvému pečivu, ale také k topinkám nebo opečeným bagetám.

Dánský salát

Salát je složen ze surovin spojených zahoustlou tatarskou omáčkou, která vhodně doplňuje jemnou chuť vařeného jazyku, chřestu a vajec.

Francouzský salát se šunkou

Salát ze směsi brambor, zeleniny a šunky spojený ochucenou majonézou.

Hermelínový salát II.

Salát připravený ze sýra, vajíček, salámu, cibule a majonézového dresinku.

Hermelínový salát III.

Salát z nakrájeného hermelínu, šunkového salámu, cibule, okurek a papriky, promíchaný s bílým jogurtem, majolkou a hořčicí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy