REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rybí, dary moře

Avokádový salát s krevetami

Salát z vařených krevet, dužiny avokáda, filátek z grepu a rukoly, ochucený olivovým olejem smíchaným se šťávou z grepu.

Baltický rybí salát

Pikatní rybí salát s viditelnými kousky použitých surovin.

Bolen na kyselo

Odležené podkovy z bolena, naložené do sladkokyselého láku, servírované okořeněné a promíchané s tatarskou omáčkou a majonézou.

Čekankový salát s krabími tyčinkami

Čekanka má pikantní nahořklou chuť, v Belgii je považována za národní zeleninu, ovšem velmi oblíbená je také v Holandsku, Francii a Itálii. U nás se však zatím moc nekonzumuje, což je škoda!

Chřestový salát s krevetami

Salát z povařeného chřestu, špenátu, rukoly, grepu a opečených krevet, přelitý ochuceným dresinkem.

Krabí salát s rýží

Chutný salát z rýže a krabích tyčinek.

Krabí salát svačinový

Salát z čerstvého krabího masa (případně mraženého nebo z konzervy), pomerančové šťávy, bylinek, majonézy a koření. Servírujeme jako předkrm nebo svačinu.

Ledový salát s koprovým dresinkem

Krevetami zdobený salát připravený z koktejlových rajčat, listů ledového salátu, žampiónů, citrónové šťávy a oleje.

Matjesový salát

Pikantní rybí salát ze sleďových filetů je kombinací rybího masa, zeleniny a hub spojených odlehčenou majonézou.

Matjesový salát IV.

Salát z matjesů, vařených brambor, sterilovaného hrášku, nakládané červené řepy a koření.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy