REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem, uzeninou

Brokolicový salát s opečenou slaninou

Růžičky syrové brokolice promíchané s usekanou cibulkou, rozinkami, slunečnicovými semínky, cukrem, octem a majonézou, ozdobené opečenou slaninou.

Ledový salát s polníčkem, žlutým melounem a parmskou šunkou

Natrhané listy ledového salátu promíchané s polníčkem a dužinou cukrového melounu, ochucené balsamico krémem, solí a pepřem, ozdobené smotky parmské šunky. Salát skvělý například jako příloha ke grilovaným masům.

Lyonský salát

Listy ledového salátu ochucené hořčicovou zálivkou, ozdobené na pánvi opečenými kousky chleba a anglické slaniny, vejci a cibulí.

Moravský zelný salát

Jednoduchý zelný salát příjemně sladkokyselé chuti.

Salát s kapustou a pancettou

Přílohový salát k masu z opečené kapusty, pórku, papriky a pancetty, pokapaný olejem a octem.

Salát z kysaného zelí, mrkve a celeru

Salát plný vitamínů od naší dopisovatelky Maruš.

Salát z polníčku se slaninou a toastem

Lity polníčku zalité zálivkou, zdobené osmaženou slaninou a kostičkami opečeného toastového chleba.

Těstovinový salát přílohový

Chutný salát z vřetének, salámu, ananasu, kyselých okurek, rajčat …..

Velikonoční salát

Lehký salát z hlávkového salátu, vajec, sýru, dochucený jemnou jogurtomajonézovou zálivkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy