REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s masem (uzeninou)

Jemné nádivkové knedlíčky

Knedlíčky z mletého masa, cibule, jablka a dalších ingrediencí, upečené v troubě dozlatova a servírované například k pečené drůbeži.

Kari nádivka

Pečenou krůtu můžeme plnit různými nádivkami, tato je připravená z libového vepřového masa, slaniny, drobků z krůty a dalších ingrediencí, ochucená kari kořením, pepřem a solí.

Kuřecí nádivka s houskou a játry

Jedna z mnoha variant na chutnou nádivku vhodnou na naplnění celého kuřete.

Nádivka do kuřete

Klasická staročeská nádivka používaná jako náplň do pečeného kuřete.

Nádivka na plnění kuřecích kapes

Z vajíček, měkkého salámu, sterilovaného hrášku a slaniny připravená chutná nádivka, vhodná na plnění kuřecích kapes, měšců a závitků.

Rýžová nádivka s játry a jablky

Nádivka do kuřete připravená z jednoho sáčku rýže, kuřecích jater, jablka, slaniny, česneku a koření.

Salámová nádivka do kuřete

Nádivka vhodná na plnění dutiny kuřete z měkkého, na kostičky pokrájený salámu a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy