REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

bezmasé

Celerovo-meruňková nádivka

Chutná nádivka mnoha vůní, vhodná k naplnění krůty. Lze ji upéci a samostatně a servírovat jako přílohu k drůbežímu masu.

Exotická kuřecí nádivka s ananasem

Nádivka vhodná na naplnění kuřete určeného k pečení inspirovaná asijskou kuchyní.

Mandlová nádivka III.

Samostatně upečená nádivka určená jako příloha k božíhodové krůtě.

Nádivka z krájené žemle

Pečenou krůtu můžeme plnit různými nádivkami, tato je připravená z másla, slaniny, vajíček, žemlí, sekané petrželky, smetany a koření.

Pikantní nádivka s nivou a ořechy

Nádivka určená na naplnění kuřete s velmi výraznou chutí.

Slavnostní nádivka s mandlemi

Nádivka vhodná na naplnění kuřete určeného k pečení připravená z pokrájených housek, vejce, spařených, oloupaných a nasekaných mandlí a koření.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy