REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

slané nádivky (určené k plnění i přílohové)

Podkategorie: s masem (uzeninou) 7, bezmasé 6

Celerovo-meruňková nádivka

Chutná nádivka mnoha vůní, vhodná k naplnění krůty. Lze ji upéci a samostatně a servírovat jako přílohu k drůbežímu masu.

Exotická kuřecí nádivka s ananasem

Nádivka vhodná na naplnění kuřete určeného k pečení inspirovaná asijskou kuchyní.

Jemné nádivkové knedlíčky

Knedlíčky z mletého masa, cibule, jablka a dalších ingrediencí, upečené v troubě dozlatova a servírované například k pečené drůbeži.

Kari nádivka

Pečenou krůtu můžeme plnit různými nádivkami, tato je připravená z libového vepřového masa, slaniny, drobků z krůty a dalších ingrediencí, ochucená kari kořením, pepřem a solí.

Kuřecí nádivka s houskou a játry

Jedna z mnoha variant na chutnou nádivku vhodnou na naplnění celého kuřete.

Mandlová nádivka III.

Samostatně upečená nádivka určená jako příloha k božíhodové krůtě.

Nádivka do kuřete

Klasická staročeská nádivka používaná jako náplň do pečeného kuřete.

Nádivka na plnění kuřecích kapes

Z vajíček, měkkého salámu, sterilovaného hrášku a slaniny připravená chutná nádivka, vhodná na plnění kuřecích kapes, měšců a závitků.

Nádivka z krájené žemle

Pečenou krůtu můžeme plnit různými nádivkami, tato je připravená z másla, slaniny, vajíček, žemlí, sekané petrželky, smetany a koření.

Pikantní nádivka s nivou a ořechy

Nádivka určená na naplnění kuřete s velmi výraznou chutí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy