REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Dušený hrášek

Základní recept na čerstvý hrášek podušený na másle doměkka.

Dušený hrášek po římsku

Dušený čerstvý vyloupaný hrášek v hovězím vývaru spolu s anglickou slaninou, cibulí a kořením.

Dušený hrášek se smetanou

Mražený hrášek, podušený na másle spolu se smetanou, promíchaný s nasekanou petrželkou.

Fazole s jablky

Bílé fazole podušené spolu s jablky na cibulovém základě.

Fazole se špenátem

Konzervované fazole podušené spolu s listy špenátu a nastrouhanou mrkví, dochucené solí a česnekem.

Fazolová kaše s mrkví

Rozmixované vařené fazole společně s dušenou mrkví, pórkem a petrželí, promíchané s mlékem a máslem, servírované pokapané máslem a posypané nasekanými vejci a koprem.

Fazolové lusky na smetaně

Fazolové lusky podušené na másle, zjemněné smetanou.

Hrášek se žampióny

Dušený hrášek na cibulce se žampióny.

Zelené fazolové lusky podušené spolu s jarní cibulkou

Zelené čerstvé, nebo i zmražené fazolové lusky podušené spolu s jarní cibulkou, dochucené solí, pepřem a případně i slaninou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy