REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

knedlíky, noky

Podkategorie: vařené 80, ostatní 8

Barevné houskové knedlíky

Vypracované těsto z kvásku, vejce, hrubé mouky, soli, osmažené housky, doplněné petrželkou a paprikou.

Bavorský chlebový knedlík

Z kynutého těsta vypracované koule, ty uvařené na páře.

Bezlepkový přílohový knedlík

Chutné přílohové knedlíky prosté lepku.

Bleskové chlupaté knedlíky

Brmborové knedlíky podávané jako příloha k zelí, přelité sádlem a posypané petrželkou.

Bramborové cihličky

Z brambor, dětské krupičky, polohrubé mouky, vejce a soli připravené těsto, to vytvarované do tvaru dlouhého kvádru, uvařené párou nakrájené na jednotlivé cihličky.

Bramborové knedle se slaninou

Uvařené brambory se slaninou, rohlíkem, vejcem a krupicí.

Bramborové knedlíky

Základní recept na vařené bramborové knedlíky.

Bramborové knedlíky II.

Knedlíky z uvařených brambor, dětské krupičky, soli a vejce.

Bramborové knedlíky se žampióny

Bramborové těsto ze syrových brambor s nakrájenými žampióny a bylinkami.

Bramborové noky z krupice a hrubé mouky

Den předem uvařené a pak prolisované brambory s moukou, krupičkou a vejcem, upravené do tvaru noků a uvařené.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy