REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené, dušené

Bramborová kaše

Uvařené brambory šťouchané s mlékem a máslem.

Bramborová kaše II.

Klasika nejen české kuchyně. Uvařené rozmačkané brambory smíchané s máslem a horkým mlékem.

Bramborová kaše III.

Další variace na chutnou přílohovou kaši z brambor, smetany a dalších ingrediencí.

Bramborová kaše s česnekem a podmáslím

Uvařené brambory rozmačkné s podmáslím, smetanou, pečeným česnekem, máslem a pažitkou.

Bramborová kaše s jablky

Oloupané, na menší kusy nakrájené brambory, uvařené spolu s kousky jablek zbavených jadřinců, vyšlehané s mlékem a máslem do konzistence hladké kaše.

Bramborová kaše s mrkví a česnekem

Kaše z brambor, mléka a másla, nastavená nastrouhanou mrkví a dochucená česnekem.

Bramborová kaše s rozinkami

Z vařených brambor připravená bramborová kaše, vyšlehaná se šlehačkou, promíchaná s rozinkami.

Bramborová kaše se sýrem

Bramborová kaše ochucená nastrouhaným sýrem.

Bramborové noky

Brambory vařené ve slupce, nastrouhané a smíchané s vejcem a hrubou moukou, uvařené ve vodě ve tvaru noků.

Bramborové noky II.

Uvařené a pak zapečené bramborové noky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy