REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji, smažené

Alpské brambory

Předvařené brambory, nakrájené na plátky, smíchané s cibulkou a zapečené, servírované posypané nastrouhaným sýrem, kmínem, majoránkou.

Bramboráčky plněné syrečky

Bramborové těsto smažené na oleji spolu s plátky tvarůžek.

Bramborák

Recept na osmažené bramborové placky velikosti malé pánvičky, nebo bramboráčky připravené v lívanečníku.

Bramborová sláma

Nastrouhané brambory máčené ve vodě, důkladně okapané a usušené, usmažené v oleji dozlatova.

Bramborové kroketky

Podáváme jako přílohu k masitým pečením a k některým minutkám.

Bramborové krokety

Usmažené bramborové krokety ve tvaru válečků, kuliček či malých placek.

Bramborové krokety II.

Uvařené a prolisované brambory, vytvarované do tvaru noků, usmažené v horkém oleji dozlatova.

Bramborové krokety se sýrem

Krokety z vařených brambor, sýra, vejce a krupice, obalené ve strouhance a vejci, usmažené dozlatova.

Bramborové lupínky smažené

Tenké bramborové lupínky usmažené v dobře rozpáleném oleji do světle nazlátlé barvy.

Bramborové placičky

Vařené brambory ve tvaru placiček, osmažené na pánvi.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy