REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Játrová pěna II.

Máslová pěna se smetanou a játrovou paštikou.

Játrová pěna s cibulí

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nastrouhanou cibulí a šlehačkou.

Játrová pěna s kapií

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nadrobno nakrájenou kapií a ušlehanou šlehačkou.

Játrovková pěna s mandlemi

Játrovka utřená s povoleným máslem, zamíchaná s usekanými mandlemi a ušlehanou šlehačkou.

Kaviárová pěna

Máslo utřené se solí, promíchané s kaviárem.

Křenová pěna

Našlehaná šlehačka ochucená křenem, cukrem, pepřem a solí.

Mandlová pěna

Na cibulovém základě podušené houby smíchané s nastrouhanými mandlemi a dalšími ingrediencemi, rozmixované a spojené s ušlehanou šlehačkou.

Paštiková pěna

Paštika ušlehaná s máslem, solí a pepřem.

Paštiková pěna s rajčaty

Paštika ušlehaná s máslem a oloupanými, semen zbavenými rajčaty.

Paštiková pěna se smetanou

Játrová paštika ušlehaná s máslem, smetanou a citrónovou šťávou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy