REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

masové, s uzeninou

Drůbeží pěna

Pomleté pečené drůbeží maso smíchané s máslem a smetanou, vše vyšlehané do pěny.

Drůbeží pěna II.

Pěna připravená z drůbeží paštiky, vaječných žloutků, brandy, bílého vína nebo mléka, másla a koření, vhodná jako náplň vaječných lodiček, vydlabaného ovoce, zeleniny apod., nebo touto pěnou můžeme ozdobit různé jednohubky či tousty.

Drůbeží pěna nastavená

Do pěny vyšlehaná pěna z pomletého pečeného drůbežího masa, másla, vařené brambory …

Drůbeží pěna s bešamelem

Světlá jíška povařená spolu s mlékem, smíchaná a pak prošlehaná s pečeným mletým drůbežím masem, koňakem a citrónovou šťávou.

Drůbeží pěna s pomerančem

Umleté drůbeží maso smíchané s pomerančem, vymíchané s ušlehanou šlehačkou.

Drůbeží pěna se šunkou

Pomazánka z umletého pečeného drůbežího masa, másla, šunky a koření.

Játrová pěna

Játrová pěna se nejvíce hodí na tmavý chléb.

Játrová pěna s okurkou

Pěna připravená z játrovky, másla, vyšlehané šlehačky, sladkokyselých okurek a soli.

Kuřecí pěna na chlebíčky

Slaná pěna vhodná k přípravě chlebíčků nebo jednohubek.

Pěna z králičích jater

Pomletá podušená játra vyšlehaná s máslem, petrželkou, smetanou a slaninou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy