REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s tvarohem

Budapešťský krém

Světle červený krém s drobně krájenou cibulí a kapií.

Budapešťský krém II.

Máslo utřené do pěny smíchané s ušlehaným tvarohem, kápií a cibulí.

Máslový tvarohový krém

Bílý krém jemné chuti a vůně.

Niva krém II.

Tento krém můžeme použít na plnění kornoutků z listového těsta apod.

Rokfórový krém

Slaný krém vhodný jako příloha ke slanému pečivu.

Tvarohový krém s brusinkami, majonézou a křenem

Tento krém se dobře hodí například k plněné zelenině, zejména rajčatům.

Tvarohový krém s cibulí

Pepřem a sladkou mletou paprikou dochucený prolisovaný tvaroh, našlehaný, ochucený nadrobno nasekanou cibulí.

Tvarohový krém s vejci

Měkký prolisovaný tvaroh utřený s máslem a mlékem, promíchaný s naměkko uvařenými vejci, nakonec osolený a okořeněný pepřem.

Tvarohový krém se šunkou

Krém připravený z plnotučného měkkého tvarohu, másla, mléka, kostiček šunky a rozsekané petrželky.

Tvarohový krém se šunkou, šlehačkou a křenem

Prolisovaný tvaroh utřený s mlékem a promíchaný s kostičkami šunky, smetanou, solí a křenem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy