REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rybí, z ryb, korýšů

Celerová pomazánka s rybou

Rybičky v tomatě s hořčicí a celerem.

Humrová pomazánka

Pomazánka z humra, sterilovaného celeru, majonézy, citrónové šťávy a koření.

Krabí pomazánka

Z kousků tyčinek Surimi, jogurtu a majonézy připravená chutná pomazánka vhodná nejlépe na tousty z bílého pečiva.

Krabí pomazánka se sýrem

Z krabího masa, strouhaného sýra, másla, smetany a brandy připravená chutná pomazánka s výraznou chutí po krabím mase.

Lososová pomazánka

Na jemno vyšlehaná hmota z másla, lososa, cibule a papriky.

Lososová pomazánka II.

Z konzervy uzeného lososa a dalších ingrediencí připravená chutná pomazánka.

Lososová pomazánka III.

Pomletý vyuzený losos promíchaný s máslem utřeným do pěny a nasekanými vejci uvařenými na tvrdo, vše dochucené smetanou, citronovou šťávou, pepřem a solí.

Lososová pomazánka s tvarohem

Jemná pomazánka z uzeného lososa, tučného měkkého tvarohu, ochucená citronovou šťávou, bílým pepřem a mletou paprikou.

Pamazánka z ryb v tomatě

Dvě konzervy rybiček v tomatě smíchané s cibulí, olejem, máslem, sardelovou pastou, hořčicí, pažitkou a pepřem.

Pomazánka s květákem a rybičkami v tomatě

Vařený a nasekaný květák v pomazánce s jarní cibulkou, sušenými rajčaty, čerstvým sýrem a rybičkami v rajčatové remuládě.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy