REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

masové, z masa, drobů

Bůčková pomazánka

Z pečeného boku, vajíček, okurky, hořčice, česneku a cibule připravená chutná masová pomazánka.

Drůbeží játra v sádle

Játrová pomazánka připravená z drůbežích jater a vyškvařeného sádla.

Drůbeží pomazánka s jablky a mrkví

Pečené drůbeží maso, umleté, smíchané s máslem, nastrouhaným jablkem a mrkví, petrželkou.

Drůbeží pomazánka s ředkvičkami

Upečené drůbeží maso pomleté, utřené s povoleným máslem, nasekanými vejci uvařenými na tvrdo, pažitkou a nastrouhanými ředkvičkami.

Drůbeží pomazánka s vejci

Pomazánka připravená z pečeného drůbežího masa, vajec, másla a petrželky.

Játrová pomazánka II.

Naškrábaná orestovaná játra promíchaná s cibulkou, rajčatovým protlakem, strouhankou a citrónovou šťávou.

Jitrnicová pomazánka

Chytrý jednoduchý recept na pomazánku připravenou z jitrnic.

Kořeněná játrová pomazánka

Pomazánka připravená ze syrových jater, vařené brambory, másla, cibule, sardelové pasty, citrónové šťávy a koření.

Masová pomazánka na topinky

Zavařená pikantní pomazánka z masa a zeleniny.

Masová pomazánka z vepřového masa

Pomazánka z pečeného vepřového masa, cibule, paštiky, brandy a bylinek.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy