REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pomazánky


Balkánská pomazánka s cibulí a kapiemi

Pomazánka připravená z balkánského sýra, másla, kapie a cibule, dochucená pepřem a mletou paprikou.

Balkánská pomazánka s uherákem

Máme tu jednu zbytkovou pomazánku, tedy pomazánku vyrobenou z toho, co jsem právě měla v lednici.

Bazalková pomazánka

Osvěžující pomazánka s lístky nasekané čerstvé bazalky, sušenými rajčaty, sladkou mletou paprikou a plnotučnou hořčicí.

Bílková pomazánka

Bílky uvařené ve vodní lázni, usekané, smíchané s nastrouhanou cibulí, usekanou okurkou a rozmačkanými sardinkami.

Bramborová pomazánka

Chutná pomazánka z dopředu uvařených brambor, másla, hořčice, taveného sýra, cibule, jogurtu a dalších ingrediencí.

Bramborová pomazánka II.

Pomazánka z vařených brambor, uzeného lososa, kopru, citronové šťávy a koření.

Bramborová pomazánka s vejci

Pomazánka z uvařených brambor, vajec, hořčice a másla.

Bramborový salát na chlebíčky

Inspirace od paní Maruš na salát, který si vyrobíte přesně podle vaší chuti.

Bramborový tatarák II.

Uvařené a rozmačkané brambory ochucené podobně, jako pravý tatarský biftek. Spolu s topinkou vhodný předkrm nebo i pochutina skvělá k pivu či vínu.

Brokolicová pomazánka

Krátce povařená brokolice, okapaná rozmixovaná spolu s cibulí a česnekem, brokolicová hmota promíchaná s řeckým jogurtem a tvarohem, pomazánka ještě dochucená solí a pepřem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy