REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z drůbeže

Domácí brusinková paštika od Ládi Hrušky

Na tento recept zkombinoval a upravil Láďa Hruška hned několik receptů, tak, aby výsledný recept netrval víc než půl hodiny včetně mytí nádobí.

Domácí kuřecí paštika s jablky

A paštiku máte domácí? Až se vás hosté zeptají, můžete hrdě odpovědět, že ano. U paštiky se oceňuje nejen její jemnost, ale i komplexnost chutí. Že jste ještě tuhle delikatesu nikdy nezkoušeli připravit? Všechno je jednou poprvé. Můžete se inspirovat tímto osvědčeným receptem z webu akademiekvality.cz.

Cherry paštika

Na másle opečená játra, podušená zalitá cherry nebo portským vínem, později smetanou, játra pak rozmixovaná, paštika dochucená kořením a zjemněná máslem a další smetanou.

Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Na šalotce a bylinkách orestovaná kuřecí játra, zalitá bryndy, po odpaření játra rozmixovaná spolu s máslem, smetanou a kořením do konzistence paštiky.

Játrová paštika s mandlemi a brusinkami

Na sádle, másle, šalotce a bylinkách orestovaná játra, dochucená kořením, osolená, přelitá smetanou, nakonec rozmixovaná, paštika nakonec doplněná o mandle a brusinky, vložená do misek a zalitá rozpuštěným máslem.

Jemná drůbeží paštika

V troubě upečená paštika z kuřecích řízků, drůbežích jater a dalších ingrediencí.

Kachní paštika v křupavé krustičce

Poctivá domácí paštika z marinovaných kachních jater a dalších surovin, servírovaná v těstové krustě, která vznikne po jejím ztuhnutí díky jejímu zapečení v troubě.

Máslová paštika z drůbežích jater

Paštika podle Patrika Bečváře prezentovaná v pořadu „Kluci v akci“. Recept vyzkoušený v domácnosti paní Indruchové. Podle fotografií to vypadá, že pokus dopadl skvěle!

Paštika z drůbežích jater III.

Domácí paštika z kuřecích jater, rybízového džemu, cibulek, portského a dalších ingrediencí.

Paštika z husích jater, třená

Z husích drobů připravená chutná paštika, dochucená paprikou, sardelkou, cibulí, solí a citronovou šťávou. Tento recept je ze starého receptáře z předminulého století.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy