REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z drůbeže

Domácí brusinková paštika od Ládi Hrušky

Na tento recept zkombinoval a upravil Láďa Hruška hned několik receptů, tak, aby výsledný recept netrval víc než půl hodiny včetně mytí nádobí.

Cherry paštika

Na másle opečená játra, podušená zalitá cherry nebo portským vínem, později smetanou, játra pak rozmixovaná, paštika dochucená kořením a zjemněná máslem a další smetanou.

Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Na šalotce a bylinkách orestovaná kuřecí játra, zalitá bryndy, po odpaření játra rozmixovaná spolu s máslem, smetanou a kořením do konzistence paštiky.

Játrová paštika s mandlemi a brusinkami

Na sádle, másle, šalotce a bylinkách orestovaná játra, dochucená kořením, osolená, přelitá smetanou, nakonec rozmixovaná, paštika nakonec doplněná o mandle a brusinky, vložená do misek a zalitá rozpuštěným máslem.

Jemná drůbeží paštika

V troubě upečená paštika z kuřecích řízků, drůbežích jater a dalších ingrediencí.

Kachní paštika v křupavé krustičce

Poctivá domácí paštika z marinovaných kachních jater a dalších surovin, servírovaná v těstové krustě, která vznikne po jejím ztuhnutí díky jejímu zapečení v troubě.

Máslová paštika z drůbežích jater

Paštika podle Patrika Bečváře prezentovaná v pořadu „Kluci v akci“. Recept vyzkoušený v domácnosti paní Indruchové. Podle fotografií to vypadá, že pokus dopadl skvěle!

Paštika z drůbežích jater III.

Domácí paštika z kuřecích jater, rybízového džemu, cibulek, portského a dalších ingrediencí.

Paštika z husích jater, třená

Z husích drobů připravená chutná paštika, dochucená paprikou, sardelkou, cibulí, solí a citronovou šťávou. Tento recept je ze starého receptáře z předminulého století.

Paštika z kachních jater s mandlemi a brusinkami

Na másle, cibuli a česneku orestovaná kachní, nebo jiná drůbeží játra, zalitá vínem, povařená, rozmixovaná a nakonec promíchaná s mandlemi a brusinkami, dochucená bylinkami. Recept z pořadu VIP Prostřeno od pana Oldřicha Navrátila.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy