REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

paštiky, teriny


Bramborová paštika s játry

Jemná směs z vařených brambor, kuřecích jater a dalších ingrediencí.

Cikánská paštika

Jemná směs z vepřového a hovězího masa, jater a dalších složek.

Cikánská paštika II.

Jedna z variant přípravy chutné domácí paštiky z drůbežích jater, vepřové krkovice a dalších ingrediencí.

Cikánská paštika III.

Paštika z mletého vepřového masa, jater a dalších ingrediencí, v troubě pečená ve vodní lázni.

Domácí brusinková paštika od Ládi Hrušky

Na tento recept zkombinoval a upravil Láďa Hruška hned několik receptů, tak, aby výsledný recept netrval víc než půl hodiny včetně mytí nádobí.

Domácí kachní paštika

I když je tento recept na kachní paštiku, připravujeme ji nejen z masa kachního, ale i z masa vepřového, špeku a dalších ingrediencí.

Domácí kuřecí paštika s jablky

A paštiku máte domácí? Až se vás hosté zeptají, můžete hrdě odpovědět, že ano. U paštiky se oceňuje nejen její jemnost, ale i komplexnost chutí. Že jste ještě tuhle delikatesu nikdy nezkoušeli připravit? Všechno je jednou poprvé. Můžete se inspirovat tímto osvědčeným receptem z webu akademiekvality.cz.

Domácí paštika z vepřových jater

Paštika z podušených jater, cibule, slaniny a dalších ingrediencí, rozmixovaná, dochucená máslem, koňakem, smetanou a paštikovým kořením.

Francouzská paštika z nivy

Paštika připravená pomocí vodní lázně z nastrouhané nivy, ořechů a smetany.

Houbová paštika

Podušené houby promíchané s dalšími ingrediencemi, směs upečená v troubě ve formě paštiky.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy