REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z masa, drůbků

Brněnská rybí polévka

Polévka uvařená z hlavy, ocasu a vnitřností kapra, také kořenové zeleniny, masoxu a petrželky, zahuštěná světlou jíškou.

Drůbková polévka

Polévka z povařených kuřecích drůbků, květáku, mrkve a koření, s vložkou tenkých nudlí.

Drůbková polévka II.

Polévka z kuřecích drůbků, kořenové zeleniny, brokolice, cibule a koření.

Drůbková polévka s játrovými knedlíčky

Chutná polévka připravená z kuřecích drůbků a zeleniny, servírovaná s játrovými knedlíčky.

Drůbková polévka s noky

Povařené droby a krky servírované s uvařenou kořenovou zeleninou a moučnými noky.

Hlemýždi vaření v polévce

Tento pokrm podáváme jako polévku.

Hovězí vývar (Conzommé – konzomé)

Jedna z variant na recept na hovězí vývar.

Játrová polévka

Hnědá polévka s náplní z jater.

Kaldoun

Polévka uvařená z husích drůbků a kořenové zeleniny, zahuštěná jíškou, ochucená vaječným žloutkem rozšlehaným v mléce a kořením, doplněná o nudle, případně i o játrové knedlíčky.

Králičí polévka se zeleninou

Jednoduchá a velice chutná polévka z králíka a zeleniny.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy