REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z masa a bujónu (vývaru)

Kerblíková polévka

Polévka z masového vývaru, listů kerblíku a másla, na talířích zjemněná smetanou.

Kuřecí polévka

Polévka z kuřecího masa (kuřecích křídel), zeleniny, s vložkou vlasových nudlí.

Kuřecí polévka s křepelčími vejci

Polévka z kuřecího masa a kořenové zeleniny, púodávaná s vložkou vařených nudlí a křepelčích vajec.

Kuřecí polévka s těstovinami

Mírně nažloutlá polévka jemné vůně a chuti po kuřecím mase a zelenině.

Polévka z červeného zelí

Polévka nakyslé chuti s vařeným vepřovým masem, zelím a zeleninou.

Polévka z kapra a fazolí s pufničkami

Polévka z vařených fazolí, zeleniny, masa z kapra a koření, podávaná s pufničkami.

Polévka z medvědího česneku

V části kuřecího vývaru rozmixované zelené listy medvědího česneku, mix pak povařený s druhou částí vývaru, brambory a kořením, polévka nakonec zjemněná smetanou, servírovaná ozdobená posekanými lístky medvědího česneku, nastrouhaným sýrem a rohlíkovými krutonky.

Rychlá česneková polévka

Česneková polévka dochucená mletou červenou paprikou. V ní krásně rozpuštěný sýr a na závěr křupavé krutony.

Rychlá polévka z mletého masa

Jednoduchá polévka připravená z mletého masa, masoxu, vody a kořenové zeleniny.

Štědrovečerní polévka Kolovratů

Rybí polévka z kapra a rybího vývaru.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy