REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z bujónu, vývaru

Bramboračka s kuřecím masem

Polévka z opečených kousků kuřecího masa, vývaru, zeleniny, brambor a dalších ingrediencí.

Bramborová polévka s pórkem

Polévka z brambor, pórku, vývaru, smetany, nastrouhaného sýru a dalších ingrediencí.

Brokolicová krémová polévka

V mixéru rozmixovaná povařená brokolice, povařená v kuřecím vývaru, servírovaná jako jako krémová polévka ozdobená zakysanou smetanou.

Bujón s hřiby

Vynikající polévka z francouzské kuchyně. Povařená kořenová zelenina spolu s rajčaty, procezená, zahuštěná orestovanými hříbky se šalotkou a kořením, vývar nakonec dochucený bílým vínem a smetanou.

Cibulačka

Polévka z cibule, bílého vína a dalších ingrediencí, podávaná se zapečenou bagetou a nastrouhaným sýrem.

Cibulačka s portským vínem a žloutkem

Polévka z cibule, vývaru, žloutku, portského vína a koření, servírovaná se zapečenou bagetkou obloženou sýrem.

Cuketová polévka III.

Polévka z cukety, mrkve, cibule, olivového oleje, másla, koření a zeleninového vývaru.

Česnečka z pečeného česneku

Stroužky česneku upečené v troubě, pak vymačkané do kuřecího vývaru, ten servírovaný ochucený tymiánem, citronovou šťávou, solí a pepřem, ozdobený rohlíkovými krutonky a strouhaným sýrem.

Desetiminutová polévka

Rychlá polévka připravená z kostky masoxu, anglické slaniny, vody, strouhané mrkve, celeru a vajíček.

Falešná hovězí polévka

Rychlá a levná polévka od paní Maruš.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy