REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

obědové polévky s masem, uzeninou

Boršč po pražsku

Variace na slavnou ruskou polévku „Boršč“, připravenou z brambor, hovězího péra, jednoho tučného kolínka, 1/2 ks menší hlávky zelí a dalších ingrediencí.

Boršč se dvěma druhy masa

Polévka z masa, kořenové zeleniny, zelí, červené řepy a koření.

Boršč se třemi druhy masa

Polévka z masa, zeleniny, zelí, červené řepy, kapusty a koření, zjemněná zakysanou smetanou.

Cibulová polévka á-la George

Cibulová polévka rychle a levně.

Cizrnovo-bramborová polévka

Hustá objedová polévka z brambor, cizrny, zeleniny, koleček choriza, másla, sladké smetany …. a zeleninového vývaru.

Čorba z králíka po bulharsku

Polévka připravená z vykostěného králičího masa, jarní cibulky, rajčat, zelené papriky a dalších ingrediencí, dochucená kořením čubrica, pepřem a solí, zjemněná bílým jogurtem s vejcem.

Domácí hrachová polévka

Hutná obědová polévka připravená ze zeleného hrachu, hovězího nebo zeleninového vývaru, kořenové zeleniny, maďarské klobásy …

Dršťková polévka II.

Hutná obědová polévka z hovězích drštěk a kořenové zeleniny, ochucená česnekem, mletou červenou paprikou, solí, cayenským a klasickým mletým černým pepřem a majoránkou.

Falešná gulášová polévka

Minutkově uvařená polévka s klobásou a bramborem s chutí a vůní guláše.

Falešná gulášová polévka II.

Polévka z orestovaných kostiček paprikového boku nebo slaniny, kostky bujónu, cibule, česneku, brambor a koření.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy