REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

k masům, uzeninám

Avokádový dip

Tento exotický dip je vhodný k masům, grilovaným klobáskám, k pečivu a zelenině.

Brusinková omáčka

Tato omáčka se hodí ke všem grilovaným nebo pečeným masům kromě ryb.

Brusinková omáčka III.

Omáčka z brusinek, kečupu a dalších ingrediencí, vhodná k pečeným nebo grilovaným masům. Vhodná je i k masu uzenému.

Ďábelská omáčka z kečupu

Omáčka připravená za studena z kečupu, česneku, cibule, kaparů, majoránky, pažitky, tabasca a soli.

Dip s pečeným česnekem

Netradiční dip z pečeného česneku smíchaného s kysanou smetanou, olejem ze sušených rajčat, ochucený trochou soli.

Dip z modrého sýra

Dip z Nivy a dalších ingrediencí je vhodný k červeným masům nebo k namáčení syrové zeleniny.

Hořčicová omáčka

Omáčka ke grilovaným masům připravená z majonézy, vína, worcesterské omáčky, křenu a plnotučné hořčice.

Chilli švestková omáčka

Doma vyrobená pikantní sladko-kyselá omáčka, skvělá k pečeným, dušeným, či grilovaným masům, do omáček apod.

Indická omáčka

Studená majonézová omáčka zahoustlé konzistence, žluté až narůžovělé barvy.

Italská omáčka

Přírodní rajčatová omáčka červené barvy. Vhodná je především k pečeným masům a k rybám.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy