REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

k fondue

Bagdádská omáčka

Omáčka z podušených čerstvých žampiónů, smíchaných s majonézou, kečupem, nastrouhanou okurkou a cibulí.

Bylinková omáčka k fondue

Studená majonéza – omáčka vhodná jako příloha k masovým fondue.

Cikánská omáčka k fondue

Studená omáčka vhodná k přípravě masových fondue.

Česnkeková omáčka k fondue

Jednoduchá studená omáčka vhodná k masovým fondue.

Garibaldi omáčka k fondue

Jedna z mnoha studených omáček vhodných jako příloha k masovým fondue.

Garibaldi omáčka s kapary

Studená omáčka k masovým a zeleninovým fondue.

Hořčicová omáčka k fondue

Studená omáčka ke grilovaným nebo restovaným masům.

Jablečná omáčka

Omáčka k masovým fondue připravená z jablek, cukru, citronové šťávy a bílého jogurtu.

Kaparová omáčka

Omáčka k masovým fondue připravená z nasekaných kaparů, majonézy, hořčice a cukru.

Křenová omáčka k fondue

Rychlá studená omáčka k masovým fondue.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy