REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pyré

Avokádové pyré

Tímto pyré můžeme plnit rajčata, papriky a podávat jako studený předkrm.

Brokolicové pyré

Podáváme ke steakům a dušenému nebo pečenému masu.

Celerové pyré

Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.

Cibulové pyré

Pyré vhodné jako příloha k hovězímu masu.

Dýňové pyré

Upečená dýňová dužina, rozmixovaná na pyré vhodné jako náplň koláčů, do polévek …

Hráškové pyré s mátou

Anglická verze hráškového pyré z máty, hrášku, másla a smetany.

Kaštanové pyré IV.

Vhodná příloha do zmrzlinových pohárů, krémů, pěn a také toto pyré servírujeme k pečeným masům, hlavně zvěřině.

Pyré z červené řepy a křenu

Chutná příloha k pečeným a dušeným masům.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy