REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kečupy, hořčice, čatní, pyré

Podkategorie: kečupy 12, čatní 62, pyré 8, hořčice 11

Ananasové čatní

Ananas nakrájený na kostičky, podušený na cibulce spolu s cukrem, chilli, mletým koriandrem a solí.

Arašídové čatní

Rozmixované arašídy promíchané s česnekem utřeným s olejem a chilli.

Avokádové pyré

Tímto pyré můžeme plnit rajčata, papriky a podávat jako studený předkrm.

Banánové čatní

Nakrájené banány na plátky a nasekané feferonky, promíchané s ochuceným bílým jogurtem kořením garam-masala, chilli, nasekanou petrželkou, solí a olejem.

Brokolicové pyré

Podáváme ke steakům a dušenému nebo pečenému masu.

Broskvové čatní

Čatní připravené povařením broskví a dalších ingrediencí.

Brusinkové čatní

Čatní z brusinek se skvěle hodí jako doplněk k čerstvému sladkému pečivu nebo například ke smetanovému sýru.

Brusinkovo-pomerančové čatní

Čatní z brusinek, pomerančů, jablečné šťávy a dalších ingrediencí vhodné jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu.

Celerové čatní

Celer uvařený doměkka, pak společně podušený s osmaženou cibulkou, česnekem, nasekanou petrželkou, nastrouhaným kokosem, mletým koriandrem, chilli a dalšími ingrediencemi.

Celerové pyré

Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy