REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

oběd za pár korun

Bramborová kaše s klobáskami v listovém těstě

Klobásky obalené v listovém těstě upečené dozlatova a podávané s bramborovou kaší promíchanou s orestovanou rukolou.

Bramborová uhlířina

Uvařené brambory s nočky, posypané osmahnutou cibulí na vyškvařené slanině.

Bramborové kotlety se šunkou

Kotlety z vařených brambor, vejce a šunky, obalené v trojobalu, smažené dozlatova, podávané se zeleninovým salátem.

Bramborový bác se švestkovou omáčkou

Těsto z brambor, česneku, mouky, mléka, kvásku, škvarků a vajec, upečené dozlatova, podávané se švestkovou omáčkou.

Bramborový guláš bez masa i uzeniny

Kostičky brambor podušené na cibulovém základě, dochucené paprikou a kmínem, zalité vodou.

Brambory zapečené s brynzou

Prokládané brambory brynzou, zalité vejci rozšlehanými v mléce, v remosce zapečené dozlatova.

Brambory zapečené s mletým masem a rajčaty

Uvařené brambory zapečené v troubě s ochuceným mletým masem, rajčaty a strouhaným parmazánem.

Brokolice s pohankou, masem a balkánským sýrem

Kousky orestovaného pečeného kuřecího masa s dušenou brokolicí, sypané balkánským sýrem. Ochucené česnekem.

Brynzové pirohy III.

Oblíbená klasika v podobě pirohů z bramborového těsta plněného směsí brynzy a másla. Podávaná s rozškvařenou slaninou a kysanou smetanou.

Bůček v zelí

Levný a rychlý recept na chutný oběd od paní Maruš.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy