REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

bezmasé

Bramborový knedlík plněný vajíčkem, houbová omáčka

Skvělé bramborové knedlíky s překvapením servírované se smetanovou houbovou omáčkou, dobrý nápad na bezmasý oběd či večeři.

Buchtičky se šodó

Některými lidmi tolik milované, některými zase nenáviděné pečené buchtičky, podávané přelité žloutkovým krémem.

Houbová žemlovka

Chleba s mlékem promíchaný s houbovou směsí, přelitý vajíčkovou směsí, zapečený dozlatova.

Knedlíky s vejci

Rychlá večeře za pár korun. Vajíčka smíchaná s kostkami orestovaného houskového knedlíku.

Koprová omáčka s vejcem

Klasický recept z minulého století na chutnou koprovku servírovanou s vejcem uvařeným na tvrdo a houskovým knedlíkem.

Koprová omáčka s vejci

Teplá smetanová omáčka nasládlé chuti s vůní a chutí především po kopru, servírovaná s vejci uvařenými na tvrdo a houskovým knedlíkem nebo vařenými brambory.

Míchaná vejce se syrovou cibulkou

Recept na rychlou snídani, vajíčka míchaná s cibulí.

Nudle s mákem

Nudle s mákem patří neodmyslitelně k české kuchyni. Servírované přelité rozpuštěným máslem jsou skvělé.

Pečené brambory s cibulí a česnekovou omáčkou

Osminky nových brambor s plátky cibule obalené v sádle. Pečené do zlatova a podávané s pikantní omáčkou.

Smažák

Obalované plátky eidamu usmažené pěkně dozlatova, servírované s různě upravenými brambory a tatarskou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy