REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

myslivecké

Bažant s rýží

Pečený bažant na másle s rýží a paprikou.

Bažantí stehýnka s bramborovými noky

S anglickou slaninou pečená bažantí stehna, podávaná s bramborovými noky připravenými ze strouhané karotky, hrubé mouky, vejce, másla a samozřejmě uvařených brambor.

Dančí hřbet s vinnou omáčkou

Grilované plátky dančího hřbetu podávané se sýrovými noky, mírně přelité vinnou omáčkou.

Dančí plátky na barevném pepři, ragú ze smržů

Na minutku připravené plátky kančí marinované kýty, servírované s ragú ze smržů připraveného ve výpeku po opečeném mase. Jako další příloha se hodí opečené brambory.

Pečená srnčí kýta se zelím a bramborovými knedlíky

Prošpikovaná srnčí kýta, upečené doměkka, servírovaná s podušeným zelím a domácími bramborovými knedlíky.

Prsíčka z divoké kachny na meruňkách

Marinovaná prsa z divoké kachny servírovaná s gratinovanými batáty mírně zalitá meruňkovou omáčkou.

Pytlácký zajíc

Zajíc pečený spolu s houbami, cibulí, slaninou a brambory.

Srnčí hřbet na víně s knedlíkem

Srnčí maso servírované s výtečnou omáčkou z povidel, rybízového džemu, červeného vína …

Srnčí hřbet s orchidejemi

V marinádě naložené srnčí maso, orestované na pánvičce a servírované s omáčkou připravenou z výpeku.

Zaječí hřbet po karlovarsku

Zaječí hřbet upečený na cibulovém základě, servírovaný s vyšlehanou bramborovou kaší s rozinkami a jablkovým salátem.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy