REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

maso, s masem, uzeninou

Asijské kuřecí karí

Další z variací na asijské karí, tentokrát z kuřecího masa a dalších typických ingrediencí.

Balkánské špízy

Mleté maso ochucené rajčaty, balkánským sýrem, vejci a další ingredience, napíchané na grilovací jehly spolu s paprikami, cibulí a slaninou, opečené na pánvi na oleji nebo na roštu grilu dozlatova, servírované s brambory pečenými v troubě dozlatova a hořčicovou omáčkou.

Bešamelová omáčka se sýrem a těstovinami

Uvařené těstoviny zapečené s bešamelovou sýrovou omáčkou, hráškem a klobásou.

Bramboráčky s kuřecí směsí

Bramboráčky z brambor, krupice a dalších ingrediencí, usmažené dozlatova, podávané obložené kuřecí směsí, ozdobené nastrouhaným sýrem.

Bramboráčky s masovými kuličkami

Bramboráčky a pečené masové kuličky střídavě napíchané na špejle nebo rozmarýnové větvičky, servírované spolu se zeleninou.

Bramborové knedlíky s volskou oháňkou

Hovězí oháňka podušená na cibulovém základě spolu s mrkví a dalšími ingrediencemi, servírovaná s povařenou mrkví a bramborovými knedlíky plněnými osmaženým chlebem.

Bramborové lívance s mletým masem

Lívance z kynutého bramborového těsta, servírované obložené ochucenou masovou směsí, posypané nivou.

Bramborové ragú s vepřovým masem

Kostky masa podušené na cibulovém základě spolu s bramborami, rajčaty, česnekem a mrkví doměkka.

Bramborové špalky s uzeným a zelím

Bramborové noky servírované s kousky uzeného masa a podušeným zelím.

Bramborový guláš s mletým masem

Vařený guláš z opečeného mletého masa, brambor, cibule, mrkve a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy