REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zeleninové, se zeleninou

Brambory zapečené s nivou a rajčaty

Do poloměkka uvařené brambory naskládané do pekáčku s rajčaty, zalité smetanou a zasypané strouhaným sýrem. Dochucené tymiánem a olivami.

Burger z červené řepy s volským okem – vegetariánský

Hamburgerové housky plněné grilovaným plátkem z nastrouhané červené řepy. Podávané s další zeleninou, obložené volským okem, ochucené tatarskou omáčkou a hořčicí.

Citronové zeleninové rizoto s houbovým Šmakounem

Smetanové, po citronech vonící rizoto s čerstvými žampiony, pórkem, cibulí a Šmakounem. Zjemněné smetanou.

Cuketová čína s játry

Čína s drůbežími játry, cuketou, paprikou a dalšími ingrediencemi, podávaná s rýží, zdobená pažitkou i petrželkou.

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou a žampiony

Italské těstoviny v česnekovém oleji podávané s karamelizovanou natí jarní cibulky, žampiony, bazalkou a sušenými rajčaty.

Česnekový lilek s nivou, rajčaty a kapií

Lilek naplněný klínky česneku pečený do měkka, nakonec plněný zeleninovou směsí a sypaný strouhanou nivou.

Čínská cuketová směs

Na oleji orestovaná zelenina servírovaná s opečenými brambory.

Dušený květák se žampiony a kapií

Na oleji a cibuli restovaný nasekaný květák, nakrájené žampiony a kapie. Vše podušené na mírném ohni, ochucené římským kmínem a citronovou šťávou.

Gratinované brambory se třemi druhy sýrů, tymiánem a česnekem

Plátky brambor se strouhanou nivou, goudou, česnekem a tymiánem. Zalité šlehačkou a sypané parmazánem, zapečené v troubě.

Houbová míchanice s rizotem

Uvařená rýže smíchaná s nakrájenou paprikou, servírovaná s míchanicí z podušených hub, cibule, eidamu a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy