REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

na zvěřinu

Klasické mořidlo k nakládání zvěřiny

Jeden z receptů na mořidlo určené k nakládání zvěřiny před samotnou kuchyňskou úpravou.

Mořidlo na zajíce

Nakládáme zvěřinu, tentokrát zajíce.

Mořidlo s nálevem

Mořidlo s nálevem určené k nakládání zvěřiny, nakládáme obvykle zaječí nebo králíčí zadek, srnčí kýtu nebo hřbet, zvěřinu dančí, jelení a kančí.

Mořidlo ze zeleniny a oleje II.

Recept na 1 kg budoucího dušeného nebo pečeného masa ze srnce, zajíce….

Natírání zvěřiny máslem

Naložení (zrání) zvěřiny pomocí rozpuštěného másla. Tato úprava je vhodná hlavně pro zvěřinu z mladších kusů.

Obalování zvěřiny v jalovčinkách

Naložení (zrání zvěřiny).Tento způsob je vhodnější pro chladnější zimní období.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy