REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

na maso hovězí, vepřové, skopové, kuřecí...

Mořidlo ze zeleniny a oleje

Recept na 1 kg budoucího dušeného nebo pečeného hovězího, skopového masa.

Nálev na naložení jehněčího masa

Jedna z mnoha receptur na nálev používaný na naložení jehněčího (skopového) masa.

Nálev na napíchání králíka

Nálev určený k napíchání králíka před grilováním. Množství nám vystačí na 1-2 králíky.

Nálev na napíchání krůty

Slaný nálev určený k napíchání krůty při přípavě krůtího masa na grilování. Krůtu napichujeme 2-3 dny před grilováním.

Nálev na napíchání selat

Recept z podhůří Orlických hor.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy