REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ochucená

Arabské máslo

Máslo vyšlehané s paprikou, česnekem, olejem a dalšími ingrediencemi.

Arašídové máslo

Rozmixované arašídy spolu s olejem a solí.

Bylinkové máslo

Vhodné hlavně k hovězím steakům.

Bylinkové máslo II.

Máslo ochucené petrželkou, pepřem, citrónem a solí.

Bylinkové máslo III.

Bylinkové máslo připravené z povoleného másla, koření na bylinky, nasekané pažitky a nadrobno nasekané červené papriky.

Bylinkové máslo IV.

Zajímavá varianta bylinkového másla připraveného z neochuceného másla, sardelové pasty, provensálského koření, hořčice, soli a pažitky.

Bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem

Máslo s medvědím česnekem, petrželkou, pažitkou, koprem a strouhaným parmazánem. Výborné na steaky a další pečená či grilovaná masa, ale i na chleba.

Cibulové máslo

Povolené máslo promíchané s cibulí nastrouhanou na jemno, worcesterskou omáčkou, bílým pepřem a solí.

Citrónové máslo

Ochucené máslo citrónovou kůrou, pepřem a solí.

Citronové máslo II.

Citrónem ochucené máslo skvěle chutná jako součást grilovaných pokrmů, pomazané krekry, chlebíčky nebo toasty.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy