REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

tatarky

Domácí tatarská omáčka

Z majonézy, hořčice Bornier, cibule, worchesterské omáčky, okurky, petrželky, olivového oleje a soli připravená chutná domácí tatarka.

Jednoduchá tatarská omáčka

Tatarka umíchaná z majonézy, citrónové šťávy, ustrouhaného jablka, cukru …

Tatarská omáčka

Základní recept na klasickou omáčku.

Tatarská omáčka – speciál

Studená majonézová omáčka hustší konzistence, s pikantní vložkou z jemně rozsekané směsi zeleninové přísady.

Tatarská omáčka – základní

Studená omáčka zahloustlé kozistence, krémové barvy s jemně rozptýlenou vložkou z okurek a cibule.

Vylepšená tatarská omáčka

Tatarka s vložkou sterilovaných hříbků a okurky, cibule, petrželky, sardelky, kapary a kůry z dobře omytého citrónu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy