REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

mix ze sušených a čerstvých surovin

Aromatická bylinková směs

Aromatickou směs používáme na okoření mas určených ke grilování. Směs do masa vetřeme.

Garam masala

Garam masala se přidává hlavně k masu či do rýže. Není vhodná k rybě či k zelenině.

Karí koření

Středně ostrá varianta základního receptu na suchou kořenící směs karí.

Mletá směs na grilovaná žebra

Pikantní umixovaná směs vhodná na dochucení grilovaných, nebo v troubě pečených, žeber.

Ochucená sůl

Tato kořením ochucená hrubozrnná mořská sůl je skvělá na osolení grilovaných nebo smažených drůbežích pokrmů.

Perníkové koření

Doma namíchané perníkové koření z usušené pomerančové a citrónové kůry, badyánu, anýzu … Tato dávka je určena na 1 kg mouky.

Togarashi pepř

V Japonsku se toto koření používá téměř na každé jídlo.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy