REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

v syrovém stavu

Domácí vepřovka

Hodně libový bůček s kůží, nebo bůček napůl s pleckem nakrájený na kostky, nasolený, naskládaný do zavařovacích sklenic, vařený první den 2 hodiny, druhý den ještě jednu hodinu.

Domácí vepřovka s kořením

Po domácku připravená masová konzerva z bůčku. S kmínem a čerstvě drceným pepřem. Skvělá k čerstvému pečivu i pro přípravu teplých jídel.

Játrová pomazánka sterilovaná

Pomazánka z umletých škvarků, vařených slezinek, vepřových jater, vyškvařeného sádla a vajíček.

Luncheon z králičího a vepřového masa

Umleté králičí maso a vepřový bůček, obojí promíchané s vodou, sterilované.

Ryba v oleji

V oleji naložené rybí maso, skvělá konzerva na zimu. Dá se jíst jen tak, nebo dobře poslouží jako polotovar na další zpracování, například na obložení pizzy, na pomazánku apod.

Sterilace vepřových řízků

Zavařování masa.

Sterilované syrové mleté maso

Mleté maso můžeme konzervovat i syrové!

Sterilované vepřové ve vlastní šťávě

Zavařování masa; tento recept je na polotovar z vepřového masa zavařeného ve vlastní šťávě. Hodí se jako konzerva na dovolenou nebo na chatu, kde ji lze dále upravit na různé způsoby.

Sterilovaný jitrnicový (jelitový) prejt

Prejt zbylý po přípravě jitrnic a jelit můžete také dobře konzervovat.

Sterilujeme řízky na přírodu

Zavařování masa.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy