REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nakládaná, polotovary

Babiččiny okurky

Nakládané křupavé okurky, sterilované.

Barevné cuketové řezy

Plátky zelené a žluté cukety naskládané do zavařovacích sklenic, sterilované v sladkokyselém kořeněném nálevu.

Barevné papriky v oleji

Barevné papriky spařené, nakrájené na čtvrtky, přelité olejem a nakonec zalité octovým nálevem, sterilované.

Celer ve sladkokyselém nálevu

Oloupaný celer nakrájený na plátky nebo nudličky, povařený, pak zavařený v nálevu z cukru, vody, soli a octa.

Cibule v soli

Nadrobno nakrájená prosolená cibule.

Cibulky ve sladkokyselém nálevu

Oloupané cibulky zavařené (sterilované) ve sladkokyselém nálevu.

Cibulový salát

Na kolečka nakrájená cibule, smíchaná s vegetou, zalitá octovým nálevem, sterilovaná.

Cuketový salát

Sterilovaný salát z cuket a dalších ingrediencí, vhodný k podávání při grilování.

Červená řepa s křenem

Nastrouhaná červená řepa spolu s křenem a zalitá sladkokyselým nálevem.

Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

Povařená červená řepa nakrájená na kolečka nebo kostičky, proložená kolečky křenu, dochucená fenyklem, zalitá sladkokyselým nálevem, zavařená.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy