REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nakládání plodů planých keřů


Bezinkový džem

Sterilování ovoce

Bezinkový džem II.

Pikantní marmeláda z černého bezu, jablek, cukru a rumu.

Bezový kompot

Kuličky černého bezu zavařené spolu s cukrem. Polotovar určený k další úpravě.

Bezový kompot dia

Kompot z kuliček černého bezu oslazený umělým sladidlem.

Dřínková marmeláda

Rozvařené dřínky, prolisované, smíchané s cukrem.

Džem z aronie – pečený

Tento džem můžeme připravit i z černého jeřábu, přidat na plátky nakrájená jablka či hrušky a podobně.

Džem z plodů černého bezu

Sladký voňavý džem vyrobený z bobulek černého bezu, cukru, kyseliny citronové a vody.

Falešné kapary ze zelených bobulí bezinek

Tyto falešné kapary se skvěle hodí do omáček, na přípravu pomazánek apod.

Kompot z plodů černého bezu

Kompot z bobulek černého bezu plný vitamínu C.

Kompot z plodů černého bezu II.

Kompot z bezinek aneb Falešné borůvky. Tento recept nám poslala paní Maruš.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy