REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nakládání, sterilace hub

Houby na cokoli

Houby jako polotovar vhodné k dalšímu kuchařskému zpracování.

Houby naložené v octě

Do octových roztoků můžeme nakládat téměř všechny druhy jedlých hub, musí být ale tvrdé a zdravé.

Houby s olivami

Sterilované houby s olivami ve slaném nálevu.

Houby v oleji s pepřem

Povařené houby v olejovém nálevu okořeněném pepřem, bobkovým listem, česnekem, hořčičným semínkem a rozmarýnem.

Houby zavařené se zeleninou

Houby chvíli povařené v osolené vodě, zavařené spolu se spařenými paprikami a cibulí v nálevu z přípravku Deko.

Hříbky s kořením

Hříbky povařené v kořeněném nálevu, naskládané do sklenic spolu s česnekem a cibulí, přelité olejem.

Hříbky ve vlastní šťávě

Hříbky naložené ve vlastní šťávě a soli. Velmi jednoduchý způsob na zpracování a konzerování, když máme nadbytek hub.

Lahodné houby

Zavařené houby v octovém kořeněném nálevu spolu s cibulí.

Nakládané cukety s chilli

V sladkokyselém nálevu nakládané cukety spolu s chilli papričkami a koriandrem.

Nakládané houby

Nakládané hříbky nebo jiné vhodné houby naložené ve sladkokyselém nálevu spolu s bylinkami, kořením a solí.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy