REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zamrazení potravin

Mražená letní zelenina – směs

Polotovar ze zmrazené zeleniny vhodný například do polévek, omáček, či masových směsí.

Mražené houby – polotovar

Jedna z nejlepších možností, jak skladovat houby, je zamrazit je …

Mražené lesní ovoce

Lesní ovoce je skvělé nejen čerstvé, ale také zamrazené, vhodné v zimních měsících do dezertů, pohárů a jiných dobrot.

Mražené maliny

Jednoduché zamrazení malin krok za krokem …

Výroba mrazeného filé – polotovar

Existuje spousty skvělých receptů na mražené rybí filé, které si lze také vyrobit doma. Na kostky filé používáme spíše menší vykuchané a kostí zbavené ryby, nebo naopak části velkých ryb …

Zmrazené bylinky jako polotovar

Nejstarší způsob konzervace ovoce, zeleniny, hub a také bylinek je sušení. Postupně byl tento způsob nahrazen zavařováním a zmrazováním. Zmrazování je dnes ve velké oblibě a právě bylinky se skvěle hodí právě zamrazit.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy