REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

sušení ovoce

Hrušková pracharanda

Usušené hrušky, roztlučené na jemný prášek.

Křížaly

V zimě jsou křížaly, tedy pomalu usušená kyselá jablíčka, zdravým doplňkem svačin i pochoutkou u televize.

Rozinky z třešní

V troubě usušené třešně. Používáme je do těst, tvarohových náplní, ke zdobení i na mlsání.

Sušené borůvky

Borůvky sušené na slunci nebo v troubě či domácí sušičce.

Sušené meruňky

Dvě z variant, jak si nasušit chutné meruňky.

Sušené třešně

Usušené třešně se skvěle hodí na mlsání, nebo do náplní a ke zdobené moučníků.

Třešně do dezertů a moučníků – sušené

V troubě pozvolna sušené očištěné a vypeckované třešně, které jsme předtím naložili do cukru. Výborné do nejrůznějších druhů moučníků.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy